Purhab szigetelés Sopronban

Cégünk a purhab szigetelés és poliurea bevonat szórásával foglalkozik. A szolgáltatásunkat családi házaknál, lapostetős ingatlanoknál, valamint hullámpalával ellátott épületeknél egyaránt igénybe lehet venni. Emellett purhab szigetelést Sopronban trapézlemezű fedésű építményeknél, gazdasági csarnokoknál egyaránt vállalunk.

Purhab szigetelés Sopronban

A purhabbal való munkának megvannak a maga előnyei. A szigetelési forma a régi anyagokkal szemben ugyanis nem zsugorodik és nem is esik össze, valamint nem kell tartani attól sem, hogy káros lenne az egészségre. Erre semmilyen másik anyag nem képes, nem véletlenül dolgozunk mi is purhabbal. Manapság ez a leggyakoribb hő-, illetve vízszigetelő anyag. Megvédi az épületeket a nedvességtől, valamint a korróziótól, így azok élettartamát is jócskán kitolja.

Milyen feladatokat vállalunk?

Jelenleg az alábbi munkák kapcsán nyújtunk segítséget:

Az épületek tekintetében sem teszünk különbséget, hiszen csarnokok mellett ipari és mezőgazdasági épületek purhab szigetelését is vállaljuk. A munkát Graco Reactor E-30 nagyteljesítményű ipari poliuretán, polyurea szóró géppel végezzük el. A purhabbal való szigetelést igény szerint 3 cm-től 40 cm-ig alkalmazzuk.

A purhab szigetelés kivitelezése

A purhab használata mindig az adott helyszínen, a felületre szórva történik. A szórt purhab szigetelés Sopronban is A és B komponensekből áll. Ezek összekeverését meghatározott hőmérsékleten és nyomáson végezzük el, így egy kémiai reakció jön létre az oxigén jelenlétében. A habképző tulajdonsága miatt egy olyan levegővel telített mikrocellás zárt rendszerű szigetelés jön létre, aminek köszönhetően 6-10 másodpercen belül kikeményedik az anyag. Ahhoz viszont, hogy megfelelő minőségű hő-, víz-, illetve hangszigetelő legyen, jó teljesítményű gépre van szükség. Cégünk évek óta ilyennel dolgozik.

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

Mert energiaköltség csökkentés szempontjából verhetetlen. Mert megszünteti a beázásokat, ráadásul régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható. A purhab szigetelés összefüggő, hézag és hőhíd mentes felületet biztosít az épület számára. A könnyű súlya miatt gyorsan tapad, szinte bármilyen felületen megállja a helyét. Az anyag esetében a páraszellőzés megoldott, illetve rugalmas, így jól tűri a dilatációt.

Jó technológiával könnyen és gyorsan bedolgozható. Megszünteti a rozsdás felületek továbbterjedését, nem beszélve a B2 besorolásról, ami azt jelenti, hogy nem táplálja a tüzet. Egyes helyeken használva lépésálló és jól terhelhető.

A purhab szigetelés árai Sopronban

A purhab szigetelés árai 5000 Ft négyzetméterenként. Fontos tudni azonban, hogy 50 négyzetméter alatt nem vállalunk szigetelést. Így egy-egy szoba helyett érdemes az egész ingatlant purhabbal szigetelni Sopronban is. Az árak tehát minimum 50 négyzetméteres felületre vonatkoznak.

Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, valamint a munkadíjat egyaránt. A purhab szigetelés árai Sopronban nagyban függnek a felület minőségétől, a hozzáférhetőségtől, illetve az előkészítéstől is. Az árban nincsen benne az állványozás és az egyéb előkészítő munkálatok költsége, ha ezekre valahol szükség lenne.

Elérhetőségek:

Király Mihály

Győr-Moson- Sopron megye egész területén vállaljuk a purhabszigetelést:
Purhabszigetelés GyőrPurhabszigetelés Csorna | Purhabszigetelés Mosonmagyaróvár

Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszem veled a kapcsolatot.