GYORS ÉS SZAKSZERŰ KIVITELEZÉS

Purhab szigetelés

A purhab használata mindig az adott helyszínen, a felületre szórva történik. A szórt purhab szigetelés  A és B komponensekből áll. Ezek összekeverését meghatározott hőmérsékleten és nyomáson végezzük el, így egy kémiai reakció jön létre az oxigén jelenlétében. A habképző tulajdonsága miatt egy olyan levegővel telített mikrocellás zárt rendszerű szigetelés jön létre, aminek köszönhetően 6-10 másodpercen belül kikeményedik az anyag. Ahhoz viszont, hogy megfelelő minőségű hő-, víz-, illetve hangszigetelő legyen, jó teljesítményű gépre van szükség. Cégünk évek óta ilyennel dolgozik.

purhab szigetelés

Mit lehet vele szigetelni?

Milyen feladatokat vállalunk?

Jelenleg az alábbi munkák kapcsán nyújtunk segítséget:

Az épületek tekintetében sem teszünk különbséget, hiszen csarnokok mellett ipari és mezőgazdasági épületek purhab szigetelését is vállaljuk. A munkát Graco Reactor E-30 nagyteljesítményű ipari poliuretán, polyurea szóró géppel végezzük el. A purhabbal való szigetelést igény szerint 3 cm-től 40 cm-ig alkalmazzuk.

A szórt purhab szigetelés tulajdonságai

Kivitelezés feltételei

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

Mert energiaköltség csökkentés szempontjából verhetetlen( akár 50%-kal alacsonyabb fűtésszámla). Mert megszünteti a beázásokat, ráadásul régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható. A purhab szigetelés összefüggő, hézag és hőhíd mentes felületet biztosít az épület számára. A könnyű súlya miatt gyorsan tapad, szinte bármilyen felületen megállja a helyét. Az anyag esetében a páraszellőzés megoldott, illetve rugalmas, így jól tűri a dilatációt.

Jó technológiával könnyen és gyorsan bedolgozható. Megszünteti a rozsdás felületek továbbterjedését, nem beszélve a B2 besorolásról, ami azt jelenti, hogy nem táplálja a tüzet. Egyes helyeken használva lépésálló és jól terhelhető.

30 év garancia

a purhabra közel 30 év garanciát vállalunk.

Alacsony fűtés számla

akár 75%-kal alacsonyabb fűtésszámla.

ingyenes a kiszállás

50 km-es körzetben a nyugdíjasoknak ingyenes a kiszállás.

Ingyenes felmérés

A felmérés és ajánlatadás az mindenkinek ingyenes.

A purhab szigetelés árai

A purhab szigetelés árai 5000 Ft négyzetméterenként. Fontos tudni azonban, hogy 50 négyzetméter alatt nem vállalunk szigetelést. Így egy-egy szoba helyett érdemes az egész ingatlant purhabbal szigetelni. Az árak tehát minimum 50 négyzetméteres felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, valamint a munkadíjat egyaránt. A purhab szigetelés árai nagyban függnek a felület minőségétől, a hozzáférhetőségtől, illetve az előkészítéstől is. Az árban nincsen benne az állványozás és az egyéb előkészítő munkálatok költsége, ha ezekre valahol szükség lenne.

Hőtérképes vizsgálat előtte-utána

Az ingatlanok hőveszteségének felmérésével évente akár 300 000 Ft-ot is spórolhat!

A hőtérképes diagnosztika nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is elismert módszer, amely során egy speciális kamerával mérjük a test felületén létrejövő hőmérsékletet, hogy hatékonyan azonosíthassuk a hőveszteséget. Ez a módszer a falak hőmérsékleti különbségeit mutatja meg, így könnyen azonosítható, hol szökik el a meleg. Szigetelés után azonban mindenhol azonos hőmérsékletet mutatnak a falak, ami azt jelenti, hogy a meleg nem távozik, és nem fűti az utcát.

40.000 Ft helyett AJÁNDÉK

Purhab szigetelés Magyarországon

Győr-Moson-Sopron vármegye | Vas vármegye | Zala vármegye | Fejér vármegye | Komárom – Esztergom vármegye | Veszprem vármegye

Bemutatkozásom röviden

Király Mihály vagyok

Több mint 20 évet töltöttem Magyarországon vállalkozóként az építőiparban. A 2008-pénzügyi világválságot követően Ausztriában kezdtem dolgozni. Az ott szerzet tudást, tapasztalatot szeretném itthon kamatoztatni, hiszen ez a technológia a jövőt jelenti szigetelés terén.

Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszem veled a kapcsolatot.